5 reaktioner på “Jaså!

  1. Clara!-Kul att återupptäcka din blogg! Den måste ha många år på nacken nu, bloggosfärens motsvarighet till Post- och Inrikes Tijdener (fast flera snäpp bättre).- Och nu kan det sägas: jag har alltid sett dig som klippt och skuren för försäkringsbranschen, har bara inte vågat säga något.

  2. Hehehe, Albin – kör den billigaste. brukar finnas såna sidor på nätet som man kan testa sej fram på.Jag har alla i Trygg Hansa förutom hunden, Sveland, på grund av RASEN. För övrigt tycker jag du ska stampa in ditt ruttna golv och få hyresvärden att fixa. Medan du har e hemförsäkring.Itsgonnabefine2009 – du var faktiskt den första jag tänkte på när jag fick testsvaret. Haha. jag går på dina rekommendationer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s