Projekteri och aha

Erdoderdo

Det var Sanna (såklart) som haffat mig med smygprylar på väskan. Hon sa att det var ett test om min uppmärksamhet. Idag har vi haft vårt veckovisa produktionsmöte, vi snackar dramaturgi och anledning, karaktärsbeskrivning. Jag ska skriva om till nästa vecka och sen ska Sanna om det går bra haka på mig ner till Göteborg och Snabba Cashinspelningen. Det är lite som när jag hjälpte henne skriva ut fakturor här om dagen, hon får mig att komma iväg.

Går det bra Pepelito?

Hon ska vidare till Halmstad och jag ska prya för att lära mig om regi, den nobla konstarten. Idag skrev jag för övrigt på som lärarvikarie. Måste ju börja jobba nu, det går sådär med jobbsökandet (därav microkris och lite fallna förhoppningar). Var så grymt att komma hem klockan fem idag, och ha energi att gå till parken med hund och dotter. Jag behöver komma bort lite. Ve mig, säger föräldraprofeterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s