Torsdag

Okategoriserade

Nu är min tid på inskolningen slut och det känns lite tråkigt faktiskt. Först tyckte jag det var rätt trist att agera standby på en förskola, men nu känne rjag att jag kommer sakna det hela lite. Men jag är glad att det inte är jag som ska lämna första gången imorgon. Idag ska jag och Sanna göra klart vår mobilvideologgskola åt Videofy.me! Vi ska bland annat göra sn spoof på ett för oss känt teveprogram…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s