Gone baby gone

Okategoriserade


Vi skrattade nyss åt att det känns som om hon ska vara borta i fyra år på hur vi beter oss. Men jag har precis följt Sanna till bussen, sista kvällen i frihet. Imorgon blir det Färinsgöanstalten för henne. Brott ska sonas, sen hoppas vi att hon kan få slippa snacka i hundraåttio om det där igen, move on. Hon har dock två års skyddstillsyn kvar. Men det skiter nog media i.

Annonser

2 reaktioner på ”Gone baby gone

  1. Jaha så då var det dags. Ja nu får de fan släppa allt skitsnack. Alla människor har rätt till en andra chans (eller två och tre) men hon grejar det här. Innerst inne är verkar hon stark som en klippa. Hoppas du kan få åka och hälsa på henne och att hon får permis.. Eller? Vet inte hur det funkar. Du och baby Cruz får ge er ut till prison… hahaha. Kram! (och jag fick ”hacked” som word verification.. skumt!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s