Min dag med Pepe

Okategoriserade

Idag fick jag hänga med Pepe. Jag har bestämt att 2010 ska bli vännernas år, och därför bjöd jag in mig själv på kaffe och (medköpta) småkakor. Det var så fint att bara vara där och tjuvkika in på hans liv. Telefonen ringde konstant inför den stundande premiären, frågor om praktiska saker, ljudnivåer och sånt, täcket på för att röka i fönstret samtidigt. Plötsligt skar han upp en avokado i fyra delar, på med lite flingsalt, in i munnen med kniven, sen fortsätta prata, greja fixa mer kaffe, diska lite och svara på ett mail. Så där som man håller på. I sitt hem. Jag hade bestämt att vi bara skulle prata om honom hela dagen men insåg på väg hem att jag var blåst. Som vanligt. Pepes grej är att han tar fram det bästa i andra människor. Ta fram det sämsta i dig någon gång då bastardo! Nu har vi känt varandra länge.


När jag hämtade Alma hos farmor ikväll ville hon inte gå.
Jag: Ska vi gå nu Alma
A: Nää
Jag: Ska du vara kvar hos farmor?
A: Hejdå mamma!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s