Fina bilder och tårar

Okategoriserade
Idag kom vi sent till dagis. Jag vaknade med ont i halsen och ignorerade tiden som tickade på. Alma sover gärna till nio:ish om vi inte väcker henne.
Vi kom till förskolan där de dragit igång ett kul projekt att måla hela det trista bullerplanket som finns runt omkring gården på grund av ett pissigt bygge bredvid. Alma fick en pensel och drog igång.


Det som bilderna inte berättar är att sedan när jag skulle gå hem började hon storgråta. Och det fanns ingen personal som kunde hjälpa till just då (typ hålla i henne – the pain). Idag ska hon till sin farmor efter dagis, och sova över, så jag tog med henne hem igen. Och började gråta jag med. Gick en promenad med vagn och barn och storbölade. Antar att jag har hormoner i kroppen så det räcker och blir över. Det var faktiskt, tror jag, första riktiga storgravidgråten den här gången. Personalen på dagis tycker säkert att jag är asknäpp. Men jag blev så ledsen och hon var så ledsen. Vi är lite ledsna idag.


Nu kaffe och fruktsallad med vispgrädde och kokos. Det blir ett septembersyskon förresten. Hur sjukt är inte det?
Annonser

2 reaktioner på ”Fina bilder och tårar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s