Dagens träning

Träning

20120402-221831.jpg

Dagens Lovisa-pass gick i kickarnas tecken. Jag har sovit ofantligt dåligt i en veckas tid på grund av sjuka barn, och jag var rädd för att inte klara konditionsträningen. Men det gick bra – och det går bättre varje gång än jag någonsin kunde tro, att träna hårt utan bra sömn. Önskar jag varit så här motiverad när Alma var nyfödd, men ingen anledning att titta bakåt.

Dagens pass:

  • Fem minuters löpning på band, i ökat tempo 12-15 km/timmen varvat med trettio höga kickar mot mits.
  • Utfallsgång med höga kickar
  • Utfallsgång med djupare steg (händerna i marken) med höga kickar
  • Grodhopp
  • 4X4 knäböj med kettlebells (KB) varvat med arm/axelpressar (vet inte vad de heter) med KB
  • Statiska utfall, utfall framåt, utfall med axelpressar med KB.
  • Knäböj med KB mellan benen, drag upp över huvudet (ej svingar, mer stabila)
  • Marklyft mot vägg med KB
  • Snabba kickar mot mits, utan att ta ner benet emellan
  • 10+10+5 armhävningar på ett ben
Jag har säkert glömt bort någonting. Jag är svag i höfter, knän och insida lår och har svårt med grodhoppen. Med ett gummiband runt benen blev det lättare att trycka isär knäna. Jag hade även svårt att svanka och hålla ryggen rak samtidigt i marklyften mot vägg. Detta måste jag öva mer på. Och kickarna. Lite kissande hunden på det kanske? Tränade med mina nya barfotaskor (VAB-present från min man, jag har infört det som privat jämställdhetsbonus) Merrell Pace Glove. Superbra med extra stabilitetsträning med dem. Får se om jag kan springa med dem någon gång också.
Underbart och härligt att träna idag- precis som det ska vara!
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s