Måndag – den första dagen på resten av mitt liv

Träning
'Coffee at my secret morning coffee place' photo (c) 2006, Pete Barr-Watson - license: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/

Det är inte alltid lätt att vara peppad. I natt har till exempel Ines, snart sju månader, hostat och hostat. Hon hostar ur sig sin förkylning tror jag, och vi lyckades ge henne vatten halva natten i alla fall – istället för ersättning.

Tröttheten.

Men idag är det måndag och veckan ska planeras för att jag ska få lite form på det här. Idag ska jag till Sats Odenplan och träffa Lovisa klockan ett, och jag vet att jag kommer bli helt sjukt slut, men också väldigt pigg efteråt. (Läs om Lovias senaste projekt här – IQ-satsningen).

Såhär skulle jag vilja att min vecka ser ut:

måndag

Träning med Lovisa, en timme

tisdag

7 km promenad med hunden efter jobbet (Årstaviken)

onsdag

promenad till och från jobbet, 20+20 minuter.

torsdag

gymmet

fredag

7km promenad med hunden

lördag

gymmet

söndag

valfritt

Det låter väl inte helt omöjligt, påskvecka och allt?

Tilläggas kanske ska att jag jobbar 50% sedan januari, i höstas jobbade jag 20%. Jag jobbar halv tisdag, hel onsdag och fredag. Snart ska jag skriva om hur jag försöker planera min mat under veckorna också.

Annonser

2 reaktioner på ”Måndag – den första dagen på resten av mitt liv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s