16 av 20

Okategoriserade

Ärren som finns kvar från min benbrott 2007.  Jag bröt båda benen i höger underben, det lilla (hibia, tibia, fibia – vad heter de?) splittrades och det tjocka fick ett taggigt och snett brott rakt av. Det mindre benet lät man vara och det större fick järnskrot inopererat. Jag har en märgspik inuti smalbenet, från knät ner till foten, och fyra skruvar igenom, på tvären.

Skruvarna känns när jag lyfter på benet högre än knähöjd. Och det blir lätt inflammation runt fästena när jag går i klackar eller om det är kallt. Min fot är utåtroterad litegrann så jag måste jobba med att försöka hålla raka linjer.

Muskellöst ben på bättringsvägen. Med stödstrumpa.

Annonser

2 reaktioner på ”16 av 20

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s