Fina gravida

Erdoderdo

Åh det är så många som kommer hit på googlingar om cervix, förvärkar, sammandragningar, funneling, molvärkar med mera.  Jag tänker på er och hoppas ni får hjälp och stöd! Ännu fler sedan jag skrev inlägget om mina egna erfarenheter (mest om andra graviditeten – men även första hade jag samma problem och födde barn i rasande fart några veckor före BF). Läs gärna om du undrar över de här sakerna, och maila gärna eller kommentera om du undrar mer.

Min förlossningsberättelse 2 september 2011

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s