Måndag imorgon, ny vecka, ny pepp

Träning

Ny vecka imorgon. Idag hade jag bokat in mig på Hot mojo – Sats nya pass som jag tror är lite som Bikramyoga som jag körde mycket förut. Har velat testa länge men bokningsköerna är galna och imorse trodde jag att jag inte hade någon chans på passet. Såklart missade jag idag att kolla mailen och glömde min bokning – och hade fått plats. Hoppas jag inte blir bannad från gruppbokningar nu ett tag (de har en sådan regel).

Jag är en sådan som älskar måndagar – nystart och nya projekt. Är ofta galet produktiv på måndagar och älskar min morgonkaffe då. Imorgon ska jag dessutom träffa denna snygga kvinna – längtar! (Men är också lite nervös, som vanligt (”kommer jag dö”)).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s