Gårdagens träning

Träning

Igår blev jag heeeelt slut konditionsmässigt när jag träffade Lovisa och tränade. Jag lyckades inte få ner pulsen efter intervallerna på hela passet och blev väldigt frustrerad över det. Kände mig som en gammal röktant när jag flåsade på. Här är i alla fall upplägget:

  • Fem minuters löpning i stegrande fart (jag körde 10-15 km/h)
  • Fyra minuter med 45 sekunders löpning på varje minut och 15 sekunders vila (tror jag körde 15-16 här, osäker)
  • En tabata = tjugo sekunders löpning, tio vila åtta gånger = fyra minuter. Här sprang jag på 16-17, 17 på de fyra sista.

Dog! Låg ner efteråt en stund.

Sedan fick jag göra thrusters med 15 kg (osäker på exakta vikten här, jag var lite i en dimma)
varvat med grodhopp med svingar med 8 kg kettlebell (tror jag körde lite med 10 också). Detta var jag FRUKTANSVÄRT DÅLIG PÅ. Jag KAN inte hoppa och svinga samtidigt, eller ens göra ett korrekt grodhopp. Varför vet jag inte. Måste öva mer på detta. Blev lite nedslagen faktiskt.

Efter det var det sumo squats med 15 kg på stången, och några med 20. Varvat med grodhopp över stången (nudda med rumpan).

Sedan gjorde jag step up på en låda med bicepscurl + axelpress med 6 kg kettlebell varvat med tio plus tio rodd i planka. Se Lovisas bilder på den övningen här.

Ibland kan man behöva lite extra surdegar för att bli peppad och igår kände jag mig både klen, okoordinerad och lite barnslig under passet. Lite sådär ”jag kaaaan inte”. Men det är bara en sak att göra: jag måste jobba mer och hårdare i gymmet. Ska försöka få in ett extra pass denna vecka förutom de tre som redan är planerade. Undrar även om lite flåsträning hemma om kvällarna kan hjälpa till också?

Sara Tilling är en brud vars yngsta är född dagen efter min yngsta. Där kan man snacka jävlaranamma. Skrev till SaraTwitter häromdagen att det som imponerar mig med henne är att hon alltid tränar som att hon har extra push från någon bredvid – fast hon tränar själv. Sara svarade: ”Vill du bli bättre? Vill du bli starkare? Vill du nå dina mål? Då är det det som krävs. Kom ihåg det nästa gång du vill ge upp”. True that.

Annonser

4 reaktioner på ”Gårdagens träning

  1. Hittade hit då du länkade till mig. Tack för de fina orden =)

    Jag ska säga dig att det där är inga dåliga vikter. Inte alls. Du är nog starkare än du tror. Kör man med Lovisa SKA man bli rejält trött. Även jag hade blivit trött av det där kan jag meddela.
    Fortsätt i denna takt så ska du se att du får resultaten du vill ha =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s