Mellanmål

Okategoriserade

20120418-090137.jpgJag tycker det är lite trixigt att få till bra mellanmål de dagar jag jobbar. Igår provade jag att baka Elins müslibars. Jag hade inget vaniljpulver, skippade kanelen och använde en nötblandning på paranötter, valnötter och cashew. De blev supergoda och jag åt lite för mycket, hrm, så jag var till och med mätt i många timmar. Idag har jag med mig några och en burk keso. Vi ska dra och träna på lunchen, jag och två kollegor idag. Hoppas på lite lediga skivstänger på Sats Stureplan på lunchen!

Annonser

En reaktion på ”Mellanmål

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s