Träna under arbetsdagen

Träning

Idag tog jag och chefen en arbetspaus mitt under det mest hektiska på eftermiddagen och gick ner till Sats Stureplan. Jag körde samma pass som i måndags, förutom att jag inte gjorde tabatan på löpbandet. Detta gjorde att jag hade bättre ork under styrkedelen, vilket gav mig extra pepp då jag orkade alla övningar och med bra tempo. Alltså tre superset, med två övningar i kombination.

Dock vågade jag inte göra grodhoppen (skämdes bland alla teston) så jag gjorde bara svingar då, men med 12kg. Avslutade med tio stycken toes to bar och några chins med mitt nya gummiband jag fick av min kille igår (ett rött). Fäster det i räcket, trär in knät och får extra skjuts av det. Fegade ur lite där med. Trivs bättre på Sats i Sickla med lite mer pensionärskänsla på folket!

20120418-220007.jpg
Har även gått trettio minuters snabb promenad idag. Känner stor pepp nu, hoppas få till två pass till denna vecka!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s