Ett samtal från andra sidan

Erdoderdo

20120420-090759.jpg
vägrar radera i telefonboken

I natt drömde jag att min pappa ringde mig från andra sidan. Det var otroligt känslosamt och starkt. Jag tror att det kom till mig i natt på grund av att jag igår – och ibland gör jag så – försökte upprepa lite olika minnen i skallen för att inte glömma dem. En harkling, ljudet av steg, rösten. När någon gått bort blir kampen att inte förlora sina minnen viktig. Försvinner de, försvinner allt. Minns att det var det svåraste för mig i den akuta sorgen. Att släppa taget om dået och gå framåt. Att dået skulle bli ett då, om jag kan försöka förklara. Ville att allt skulle vara färskt, för då försvinner det inte. Som vår vän skrev på Facebook igår på tvåårsdagen efter att hans livskamrat gick bort och lämnade honom kvar med deras nyfödda son: ”du finns för evigt. no one ever really dies”

Annonser

3 reaktioner på ”Ett samtal från andra sidan

  1. Att släppa taget om dået var det svåraste jag gjort. Det betydde ju att hon var borta. Jag gör ofta precis som du, försöker minnas rösten och skrattet.

    Hoppas drömmen kändes fin ändå. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s