En springtur på lördagen

Okategoriserade

Idag blev jag sugen på att se om intervallerna på löpbandet, ihop med styrketräningen, gett något resultat. När jag sprang utomhus senast, 28 februari, sprang jag 3,67 km på 25:30, idag sprang jag 5km på 27:05. Jag är jättenöjd! Fick ett elakt håll under en period och fick sakta ned, men sen när det gick bort kände jag tryck och ork i både lungor och ben och gasade på upp till 4:30 minuter per kilometer. Kul med resultat, nu ska jag göra detta fler gånger!

20120428-190033.jpg

20120428-190144.jpg

Annonser

2 reaktioner på ”En springtur på lördagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s