Dagens måndagspass level 2

Okategoriserade

Idag hade jag håll när jag jogguppvärmde på bandet, troligtvis eftersom jag slarvat med mellanmål före träningen. Lovisa gav mig en proteindricka att smutta på och sedan körde jag en tabata rodd med maskin som kondition idag, bara. Passet som följde var intensivt och riktigt skönt, och helt i min smak. Lite tyngre, teknikövningar men ändå enkla upplägg. Jag har svårt för balanskoreografier a la Shape-passet på Sats, min hjärna pallar helt enkelt inte det. Lite tyngre superset och triset med fria vikter gillar jag, blandat med pulshöjare. Dock att tempot var ganska högt idag – jag tror därför att jag har glömt en övning i första setet. Men here goes:

  • Bicepscurl upp till axelpress med 12 kg skivstång X10 + 20 utfall bakåt – tre varv
  • Bröstpress med 7-kiloshantlar X10, rodd med ett knä mot bänk med 10-kiloshantel X 10 på varje sida, step up på bänk med axelpressar, 7-kiloshantlar – tre varv
  • Sittande rodd 25 kg- 10 hela, 10 halva, 10 breda armhävningar mot bänk, 10 upphopp på bänk – tre varv
  • Lite teknikkoll på olika planktekniker, kolmasken, draken.

Jättekul, högt tempo och tungt. Känns bra i kroppen! Nu ska jag vila lite, har tränat fyra dagar i rad nu. Får nöja mig med att läsa träningsbloggar undertiden och på torsdag åker jag ensam till Berlin och hälsar på en kompis i några dagar, så då blir det nog lite annat.

Annonser

En reaktion på ”Dagens måndagspass level 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s