En lugn stund

Erdoderdo

20120515-185211.jpg
En dag som gått i ett har just nu en lugn stund. Vi kom nyss hem från park och klätterhäng och för en sekund sitter Alma själv med en bok, Ines med en leksak, jag med min leksak (iPhone) och hunden tuggar ben.

20120515-185850.jpg
Min dag i korthet: upp 6:30, dinkelgröt och te, kokade ägg till mellis. Tvärbanan med Ines, till farmor i Liljeholmen, vidare till jobbet. Jobb 9-13, tillbaka till farmor, fick där kycklingkorvstroganoff. Hem, Ines sov i vagnen, ut med hunden i en timme (i solen, trevligt), och sedan hem för att göra lite matsäck. Hämta Alma, dra till Lumaparken med båda kidsen, picknick och sedan klätterlek. Till ännu en park, klättring på ställning och skoj. Köpa thaimat på väg hem, äta med kidsen. Och ja – nu sitta lite då. Klockan är 19:03 och jag avslutar denna intressanta rapport.

20120515-190508.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s