Heja Erika

Erdoderdo

Genom Alexandra hittade jag till Erika som just nu befinner sig i samma läge som jag gjorde förra året – med en livmodertapp som inte vill jobba åt rätt håll. Just nu befinner hon sig inlagd på sjukhus. Jag kan inte fatta att jag gick igenom det limbot av ovisshet och orörlighet som jag gjorde förra året. Det värsta var nog att alla andra runt mig blev indragna och oroliga. Jag kände mig verkligen som en vandrande kuvös. Och tänk att Ines fick stanna kvar hela graviditeten ut, till vecka 38, trots att det blev två stoppade förlossningar på vägen. Heja Erika!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s