Sova på dagen

Erdoderdo

Jag är väldigt late majority här men shit vad bra det är att sova på dagen! Ines småvaknar runt en gång i timmen hela nätterna och sen upp ca 6:30. Men antal gånger jag sovit på dagen sen hon föddes går att räkna på båda mina händer. Jag prioriterar annat helt enkelt. I höst när jag är hemma heltid ska jag försöka få till det lite mer. Jag kommer ju kanske till och med orka se en film ikväll! Untz untz.

20120519-202456.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s