OBS OBS OBS MÅL UPPFYLLT!

Okategoriserade

Bild

Min nya kompis: räcket

Glömde ju helt bort: Före jag drog på mitt träningspass provade jag att hoppa upp i min kompis Victors chinsräcke. Jag har haft som mål att kunna göra en pullup före sommaren – det vill säga dra min egen kropp upp med armarna med hakan över räcket. Alla som tränar hos min kille har klarat det, en efter en. Emma Wiklund kan till och med göra sex stycken på raken! Men jag har inte klarat det. Har kört med ett 13 grams (det lättaste som ger minst hjälp) gummiband och kämpat på. Så igår efter några slapp-veckor så bara: två pullups. Jag tog någon slags påhittad fart (halvkipping) och hoppade ned emellan. Men ändå: två. Känns grymt skönt att ha klarat ett mål faktiskt. Nu ska jag komma på ett nytt! (Vad jag förstår är en pullup när du har handflatorna ifrån dig och en chin när du har handflatorna emot dig)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s