Just do it

Erdoderdo

Jag har nattat baby som är febrig och ledsen men speedad i över en timme. Pappan har somnat inne hos Alma som också är lite krasslig. Och själv är jag inte alls pigg med halsont och grejer. Men jag har knappt varit sjuk alls sedan jag började träna i januari. En gång mådde jag illa över en dag. Thats it. Så ska inte klaga. Nu klagar jag däremot lite över att jag är så trött och skruttig att jag inte ens orkar gå upp ur sängen. Så är det ofta för mig efter barnen somnat. Funderar på att synda och gå upp och göra MACKOR och te. Ost-rostisar, stackars mig, det förtjänar jag.

20120523-203153.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s