18 minuter kettlebells

Träning

Som sagt så vågade jag ju inte gå på Lofsans Crosstraining-pass idag. Var rädd att jag var för krasslig, och passet för tufft för mig. Men jag gick till gymmet ändå och tänkte att det får bli som det blir. Och – det gick bra. Med en ganska lugn uppvärmning och ett jättekul kettlebellspass känner jag mig nöjd, och 1 km bära-fyraåring-på-axlarna på vägen hem också (läste igår en kommentarstråd om lata föräldrar som kör runt stora barn i vagn och tänkte att det nog är dags för mig också att både sluta stressa, och att träna Alma på att gå lite längre sträckor själv. Gick ju okej).

Jag körde:

  • 10 minuter uppvärmningsjogg på 10km/tim med barfotaskorna.
  • 1 tabata gång i högsta lutning 7km/tim

Detta pass med 14 kilos kettlebells:

18 stycken intervaller a 45 sekunder, med 15 sekunders vila mellan varje. Totalt tre varv av:

  • Utfall höger ben
  • Utfall vänster ben
  • Suitcase deadlift burpee
  • Smala armhävningar – jag gjorde på knä
  • Stående rodd varannan arm
  • Svingar – jag gjorde med båda händerna istället för enarms-.

Jätteskönt pass! Och perfekt idag. Kroppen känns darrig och lagom trött. Och jag längtar ännu mer att ha kettlebells hemma.

Annonser

5 reaktioner på ”18 minuter kettlebells

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s