Happy sunday

Träning

Vädret är fortfarande kuling här i Stockholm. Jag hade tänkt träna CrossTraining på Sats i Sickla idag men har fortfarande lite ilningar i höger öra, samt ont i halsen på den sidan. Damn it! Jag ska dock försöka mig iväg dit ändå och är lite sugen på detta kettlebells-pass som jag hittade via Smaljeansen. Min kille ska låna hem en lite tyngre kettlebell till mig från sin klubb, han är bara för lat för att bära hem den så jag får se hur många kilo det blir. Marianne som bloggar på Myomytv kör med en 20-kilos men det är nog lite för mycket för mig att svinga med. Kanske en 14 är bättre. Har fått lära mig att lillfingrarna ska vridas uppåt vid korrekta svingar, och byta fattning vid korrekta snatchar!

Ines verkar faktiskt lite bättre idag, och jag tror att hon sov lite bättre i natt också. Till och med så vistades hon i sängen mellan 20.30-7. Den senaste tiden med öronskit har hon ibland bara sovit (med uppvak hela tiden) 23-6. Då är det inte så lätt att vara peppad förälder. Den så kallade EGENTIDEN blir ju lidande. Men jag har knappt haft någon egentid sen hon föddes. När man jobbar varannan dag och går upp 6.30 ändå, så blir det sängen rätt så tidigt för mig. Dessutom har jag tränat runt 3-4 gånger i veckan de bra veckorna hela våren och då har jag prioriterat att försöka lägga mig så tidigt som möjligt. Förhållandet är väl det som blivit mest lidande men vi har tio år på nacken tillsammans och vi klarar detta med. Dock att hösten med rör i öronen för Ines känns väldigt skönt att tänka på. Att kunna känna: ja, jag kan stanna uppe halva natten och hänga, för jag kan ta ikapp tröttheten senare – den möjligheten finns inte just nu.

Annonser

En reaktion på ”Happy sunday

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s