Att ha två barn

Erdoderdo

Flera gånger har det hänt att någon frågat mig: hur känns det, har du märkt av tvåbarnschocken än då?

Och jag kan säga att:
-det är på ett sätt MER nu än när Ines var en spädis
-men samtidigt mindre för de två har ut så mycket mer av varandra nu
-ibland känns det som att jag springer som en pingpongboll mellan två projekt som vill ha olika stimuli
-ibland känns det som att det är kolugnt att bara låta allt flyta och vara tillsammans, att flera tillsammans är lättare än färre

Det varierar helt enkelt.

20120605-214640.jpg

Annonser

4 reaktioner på ”Att ha två barn

  1. Jag känner igen mig! Men jag känner att det blir lättare ju äldre den lilla blir. Fast det beror säkert på personlighet etc också. Hur de är som bebisar/småbarn osv. Men rent generellt: MYCKET tuffare att ha två barn än ett, tycker jag. Stor eloge till er vars partner jobbar många kvällar!

  2. Jag vet ju inte alls hur det är att ha barn med den ålders skillnaden, däremot vet jag hur det är att ha två barn! Oj, vad glad jag är att vår äldsta har fått ett syskon och oj, vad glad jag är över att dom äntligen har hittat varandra i leken. Även om den äldre bestämmer så leker dom så fint tillsammans! ÄNTLIGEN!!!! Syskonkärlek is the shit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s