Nationaldagen dag två

Erdoderdo

Vi är kvar hos min mamma efter nationaldagsfirande på Hässelby slott. 3G-täckningen här är lika bra som under Almedalsveckan i Visby ungefär.

20120607-092701.jpg
På schemat stod karusell, hoppborg, ponnyridning och mat. Alma fick panik i hoppborgen och min bror fick klättra in och hämta henne. Kände igen mig själv som barn! Den var som en stor rutschkana och de släppte på barn utan hejd. Jättehögt upp blev hon rädd och bröt ihop. Fina. Precis så var jag med. Sen fick hon iallafall rida barbacka på Feeling.

Fyra kusiner, alla barn till mig och mina syskon, födda 07, 08 och 11. Alla girls!
Who run the world?! Vi får visst bara flickor i vår familj.

20120607-222133.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s