Almas kalas

Erdoderdo

Vi hade ett familjekalas för Alma igår, med lite kompisar till henne och oss. Kalaset hölls både inne och ute och blev väldigt lyckat. Tycker det är mysigt när både vuxna och barn kommer och långhänger, och hoppas att vi inte behöver ha ett hysteriskt förskolekalas på ett tag. Festen gick över i grillkväll med några fina som stannade kvar, grannar kom förbi, vi skålade i champagne och det var skitfint. Vid elva på kvällen gick de sista hem, då var vi båda föräldrar ganska slut efter en hel dags fixande och låg bredvid varandra i sängen, höll handen och bara mumlade några korta fraser innan ögonen stängdes. Bild

Av min fina kompis Irene fick Alma en piñata som hon inte vågade slå på själv, men hon fick hjälp och ur den ramlade massa godis. Idag är ungarna hos farmor och jag ska strax ta itu med sjöslaget som väntar här hemma. Bara en liten, liten stund själv framför datorn med kaffe. Så skönt.

Det enda tråkiga var att jag igår missade min kompis Jons svensexa, av förklarliga skäl. Dock hade jag och mannen lämnat ett litet avtryck med att (nåja mannen) fixat honom en rond mot Alexander Gustavsson aka The Mauler, i en oktagon. Hoppas att den blivande äkta maken uppskattade fajten.

Annonser

2 reaktioner på ”Almas kalas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s