Vardagsmotion

Träning

20120614-091455.jpg
De dagar jag jobbar cyklar jag. Det är fem kilometer, helt lagom tycker jag. Jag rejsar inte hårt, vill inte vara helt genomsvettig när jag kommer fram och tycker det är ganska skönt att ta det lugnt. Jag cyklar även lagligt, stannar vid rött och visar respekt för bilar. Och har hjälm.

Mvh
Duktiga Doris

Annonser

2 reaktioner på ”Vardagsmotion

  1. Klart man ska följa reglerna och ha hjälm. Jag är visseligen rätt rabiat, men jag tycker verkligen att det är pinsamt att folk/cyklister inte kan följa trafikreglerna som gäller cyklar. Hur svårt är det??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s