En arbetsvecka lider mot sitt slut

Erdoderdo

20120615-150451.jpg

20120615-150500.jpg
Sitter i Nässjö och väntar på mitt byte till Stockholm. Jag har varit i Jönköping och hållt en workshop om kundsupport i sociala medier. Det gick bra och idag slapp jag bli åksjuk, kanske tack vare mina Sea bands som jag köpte igår. Peppar för hemresan med en liten åksjuketablett också.

Den här veckan har varit lite bananas med både extrajobb på jobbet, och handledning av studenter på Medieinstitutet. Roliga uppdrag båda två och jag har valt att gasa på lite extra innan jag går på semester och sedan föräldraledighet. Jag kommer ha tid att hänga med familjen i juli och det känns fint.

Just nu längtar jag dock väldigt mycket efter min lilla stora unge som diggar Danny Saucedo och sjunger ”In de cla de cla oh-oh” väldigt ofta. Gullungen.

20120615-151155.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s