Övar mig på att inte göra något

Erdoderdo

Ibland behöver man vila emellanåt. Mitt liv har gått i 180 på sistone och det är inte många minuter per vecka som gått åt till vila. Jag är urdålig på det och kom på minst tre olika saker att göra idag när jag fick en oväntad lucka. Det är på ett sätt sånt barn kan hjälpa till med – att vila – för trots allt är det här Ines och min dag och Ines behov kommer först (förstås). Idag verkar hon lite extra trött så nu ligger jag här i sängen med henne och bara är en stund till.

20120618-131231.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s