Om ni undrar vad jag haft för mig idag

Träning

Träffade några från träningsgruppen och körde lite ba!

Annonser

7 reaktioner på ”Om ni undrar vad jag haft för mig idag

    1. Ja det är superkul – jag har INGEN att träna med. Tre av mina vänner tränar hos min kille men jag håller mig undan därifrån.

  1. Ja, jag har har tappat, men som tur är beror det på något och jag vet vad det är. Först en vecka på Öland utan vikter och sen sjukdom och noll sömn på det. Dessutom har jag kört för lite ren styrka. Jag har ätit fel och druckit för mycket vin. Har gått upp i fett också, men jag känner att jag måste ha en paus då och då. Annars orkar jag inte rent psykiskt. Nu är pausen över och jag ska sätta igång på riktigt. Ska ta hjälp av en PT dessutom. Nu är det slutmesat.

    Och ja. 150 wallballs suger fett!!! Det värsta är att jag inte blev nöjd med tiden och måste göra om den i veckan haha. Då UTAN att ha tränat backsquat innan

  2. Sen vill jag tillägga att det så klart är synd om lilla Ines med sina öron och allt skit, MEN det är fan mer synd om dig! Jag vet nu lite av vad det är du går igenom och det är fan inte lätt. Jag tycker ändå att du verkar vara otroligt positiv och glad trots detta tunga ”arbete”. All cred till dig!!!

    STOR kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s