Glad av doft

Erdoderdo

20120623-221034.jpg
Nu sover båda våra små kottar. Sent idag, båda har vilat för sent på eftermiddagen och kvällen men ibland blir det så. Speciellt med sjukdom och sommartider. Ines snarkar med Ipren i kroppen, i sin spjälsäng som är bäst eftersom den är uppstöttad med böcker under båda benen i huvudändan. Alma ligger i sitt rum som behöver en mörkläggningsgardin så fort som möjligt. Ofta är vi så utmattade när barnen somnat att vi bara sitter framför varsin dator och glor ett tag. Känner ni igen det? Jag ligger i vår säng i mörkret och ska kolla på Girls i mobilen (film/teve i mobilen i mörkret är min fulpizza). Doftar ofantligt gott gör jag. Kände mig lite ynklig och i behov av tröst efter dagens läkarbesök med Ines. Hittade detta bodybutter ovan och köpte som mitt lördagsgodis. Och fysatan vad gott det luktar. Verkligen godis, verkligen sommarfräscht. Vill typ äta upp det.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s