18 minuter KB igen

Erdoderdo

20120624-222425.jpg
Såhär svettig är jag 18 minuter senare. Jag gav mig på det här passet igen, från grymma Myomytv.com. Nu när jag har en egen KB ska jag hitta fler pass och övningar, för bästa variation. Men oh, älskar detta pass. Gärna dynamiska armhävningarna som jag var rädd för innan. Och det går utmärkt med bara en KB också. Nu är det kvargtime och dusch. God natt! (Denna dag blev ju jättefin trots ett urtrött ledset jag i morse).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s