Det finns inga dåliga väder ELLER sjukdomar som kan stoppa mig

Träning

20120624-155045.jpg
Nu har jag muntrat upp mig själv med lite (eller mycket) shopping. Alma fick en ny sparkcykel eftersom hennes blev stulen som hon fick på födelsedagen. Pappan fick en fin halsduk från RL Denim & Supply som jag vet att han vill ha. Och jag fick en kettlebell! 16 kilo, jag la den under vagnen och körde hem hela kittet med barn och allt. Ett sk ”skitmärke” om jag frågar min kille men vad är det för skillnad undrar jag? Längtar till barnen sover ikväll för med dem vakna blir det inga svingar här. Säkerheten först. Med pilatesboll, multi- och gummiband och en kettlebell känner jag att jag har allt här hemma som jag behöver för att kunna köra hemma. Just nu i alla fall.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s