En sommartisdag (som jag trodde var höst)

Erdoderdo

Idag när jag var hemma hos Lovisa och hängde med kids och käkade lunch så hörde jag mig själv säga: ”i somras” när jag menade ”i våras”. Därför att det känns som höst nu. Kom igen Lena, bjud på lite sommar nu! Och detta kommer från mig – den rödlätta vampyren med blåtonad hy, som inte brukar ses i solens ljus annat än i burkini.

Idag har varit en ljuvlig dag. Barnhäng som sagt, sedan en BVC-check för Ines, fika med Alma, ett par timmars jobb, montering av ny spjälsäng (med öppen sida pga lyfta i lyfta ur hela nätterna) – jag var vid detta moment lite hetsig, kvällsbad för kids och nu planering av kvällens träningspass. Jag tänker: benträning med kettlebell. Även om jag imorgon arrangerat en träningsträff i Hammarbybacken tillsammans med medlemmar ur Lofsan-träningsgruppen på Facebook. Haka på vettja! Eventet ligger i gruppen.

Ines är förresten en medelbebis: 71 cm och 9,1 kg.

20120626-211547.jpg

Annonser

En reaktion på ”En sommartisdag (som jag trodde var höst)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s