Var på bröllopsfest igår

Erdoderdo

Så ledsen att jag inte har någon fin bild på hur jag såg ut, för jag hade verkligen en cool klänning. Från Sass & Bide (Sabina & Friends), med en gladiatorbrynja under, som var öppen i ryggen med ett litet släp. Till det hade jag skinnsandaler, skinnjacka och en svart sidensjal med vargar på sjal från Bolongaro Trevor. Kände mig superfin!

BildBild

 

Annonser

En reaktion på ”Var på bröllopsfest igår

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s