Bråda men fina dagar

Erdoderdo

20120703-224833.jpg

20120703-224845.jpg

20120703-224903.jpg
Eftersom förskola is no more och vi båda jobbar (men varannan dag) denna vecka har vi kickstartat sommarlovet med lite spontant häng. Och härligt sådant! Jag fick idag en flashback från förra sommaren då jag var ensam med Alma ibland på dagarna, sjukskriven och höggravid med förbud att röra på mig. Jag fuskade lite och några gånger tog vi oss ut på ”äventyr” som hon säger. Men äventyr för en unge kan vara något så enkelt som att varje dag gå ner på bryggan nedanför huset och kolla vad svanarna gör. Eller köpa glass. Eller plocka blommor. Jag började själv uppskatta våra små äventyr förra sommaren och igår plus idag har vi kört lite samma stajl. Väldigt lyckat.

Igår gick vi till Sickla strand och lekte i park och badade (bara Alma). Sedan fick jag träna och barnen leka. Efter det lagade vi mat och lekte med en granne plus barn.

Idag jobbade jag halvdag. Sedan gick vi ner och tog båten till norra sidan av Sjöstan och gick till Blecktornsparken. Kaniner, fika, sandlåda, cykla. Efteråt tog vi båten igen till vår sida för lunch och sedan hem. Städade och sen gick vi till Luma en bit bort, parklek igen och sedan utemiddag på pizzahak. Promenad hem. För att kunna ta med hunden och få långpromenad inbakad fick Alma åka vagn och Ines sele. Såg säkert weird ut. Syskonvagnen har punka. Alma åker nästan aldrig vagn längre men vi har ju hund som behöver gå och en fyraåring orkar inte gå en timme i rask takt.

Alma somnade sedan i soffan framför en film, Kometjakten – Mumin. Och jag nattade bråkInes i över en timme. Efter det gjorde jag en liten workout hemma med kettlebell och pilatesboll. Nothing much men bara för att det är så skoj och härligt. Inga ben idag dock (höhö).

Slut på meddelande.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s