Löpträningen börjar… i morgon!

Träning

Linda Koski Wikström är en tjej som jag haft äran att träna och hänga på nätet i träningsgrupp med. Hon är en inbiten löpare och ska springa Sthlm halvmara två veckor efter Tjejmilen. Hon ska också springa Tjejmilen i samma team (men inte samma startgrupp Hehehe) som jag, för Plan Sverige och För att jag är flicka-kampanjen.

Här tipsar hon om bra löpträningsprogam! Jag börjar mitt imorgon: under 60 minuter vill jag klara.

Annonser

2 reaktioner på ”Löpträningen börjar… i morgon!

  1. Vad snäll du är:) vi är ett härligt gäng tränande tjejer som jag hoppas fortsätter hålla kontakten!

    Jag fick lite panik då jag såg vad du skrivit, det är ju bara 2 v mellan Tjejmilen och halvan, samt att jag springer Topploppet veckan efter också. Men men, det ska nog gå bra!

    Håll mig uppdaterad och akta dig för björnarna;)

    Kram Linda

    1. Det fixar du säkerligen! Jag blev lite sugen på 55-minutersprogrammet. Intervallerna är jag bra på men… Distanserna. Hm. Imorgon ska jag ta mig ut, regn eller ej. Det regnar rekordmycket här just nu, när vi kom hit såklart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s