Det gick ju bra

Träning

20120710-144031.jpg

20120710-144045.jpg
Första Tjejmilen-passet idag. Jag har då valt att träna inför ”milen under 60 minuter” på Jogg.se, som Linda länkade till igår. Men nu är jag lite sugen på att prova under 55. Är det för vågat för en nybörjare på löpning? Dagens pass skulle vara lugn jogg i fem kilometer, men jag körde sju. Tog en väg in mot samhället som vi körde igår. Många raksträckor med åkrar och skog på sidorna. Sprang 3,5 och vände – sprang samma väg tillbaka. Så sju km med en medelfart på 5:47 per kilometer. På tillbakavägen var det segt uppförslut nästan hela tiden. Men ändå härligt att vara ute i regnet.

Jag har ju lärt mig intervallträna av Lofsan och känner verkligen att det hjälpt mig. Samt att det känns pepp med intervallpassen i träningsupplägget. Men är det ok att köra dem på löpband? Blir det fusk? Vore ju bra att få in dem före gymträningen. Och det är lättare med barnpassning. Kul att vara igång!

20120710-145856.jpg
Start- och slutpunkt vid Galvån i regnet.

Jag tränar inför Tjejmilen och springer för Plan Sveriges kampanj Because Im a girl. Taggar alla inlägg Tjejmilen så går det lätt att hänga med i upplägget!

Annonser

2 reaktioner på ”Det gick ju bra

    1. Nämen det vågar jag inte! Träben och grejer. Jag var SIST upp för backen med Lovisa. Såg du filmen. Sist. Elefantgung.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s