Panikskrik

Erdoderdo

20120712-211748.jpg
Vänder mig till er mamas. Andra gången på en vecka Ines liksom panikskriker vid läggning. Skriker skriker skriker. Sådär så att hon nästan kräks och halsen blir hes. Ålar sig, svettas. Vill inte ha nappen, inte flaska. Bara skriker tills hon svettig somnar som en påse i famnen. Av utmattning. 90 minuter ikväll! Så otroligt jobbigt! Första gången någonsin jag ringde mannen och sa att jag kanske måste åka till akuten. Min magkänsla säger att det inte är öron. Utan någon slags panik/övertrötthet. Första gången var när vi skulle sova första natten i Bollnäs. Någon som känner igen?

Annonser

5 reaktioner på ”Panikskrik

  1. Om. Min son är mycket så nu, jag ser det som en fas. 😛 Har börjat ge upp, han få vara vaken lite längre och somnar då lugnare.

    1. Kanske Ines lilla liv har förändrats en del på semestern utan att jag tänkt på det. Hon har varit hemma en hel del innan. Nu har vi gjort två, tre aktiviteter varje dag. Om det kan vara nåt sånt. Ska prova lugn nedvarvning ikväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s