Sista jobbet imorgon

Erdoderdo

Imorgon ska jag göra mitt sista gästspel på jobbet, övervaka en liten filminspelning för en kunds räkning. Sedan är det finito, piff paff -slut. På nästan sex månader. Känns väldigt overkligt. Mitt sista jobbprojekt som jag projektroddat med i vår har med det här att göra (går fortfarande bra att tävla…). Tänk att jag jobbat sedan Ines föddes, på ett eller annat sätt – nu halvtid sedan januari. Det som har varit positivt med det är (dels att jag gillar att få vara mer än bara mama (och tandläkare)) att jag lyckats hålla en bra relation med flera kunder på jobbet, och kunnat driva egna projekt, bland annat tagit fram en liten utbildning och varit handledare till grymma elever på Medieinstitutet. Jag tycker det känns bra att kunna visa en arbetsgivare att jag inte per automatik som kvinna försvinner under en längre period för att jag föder barn. Det känns bra i det stora hela. Det har förstås också varit negativa saker med upplägget, något som säkert min arbetsgivare också har känt. Jag är konsult i jobbet, vilket gör det svårt gentemot en kund att inte vara tillgänglig. Och de som skurit ner en heltidstjänst till deltid vet hur svårt det är att inte jobba mer än så. Det har även varit en jäkla massa överlämningar för mig, både på jobbet men framför allt hemma, hela våren. Förskola – kläder – hälsan, sömnen – maten – vad finns hemma – tvätta, vadå? – etc etc. Det är nog lättare om man har ETT jobb än att båda delar på samma. Men det är väl en smaksak. Vi har till exempel så med husrutinerna. En sköter handling, man tvättar sitt eget, en sköter städ av toa och detaljrengöring, etc. Uppdelat. Lättare att ha koll på sitt område då tycker jag. Dock att JAG nu ska ta över mathandlingen (jag lagar inte så mycket heller). Gjorde premiär i fredags med fyllda kylskåp. Svårast är att komma ihåg kaffe och mjölk, the day to day. Men nu ska jag ju vara HOUSE WIFE i ett halvår så nu blir det färgsorterat och allt. Eller inte. Jag har det väldigt rörigt i mina skåp, väldigt. Ett litet bråkämne här hemma faktiskt. Jag TRYCKER in saker i skåp. Det gör jag verkligen. Får bli bättring där. Gonatt på er, det var rapporten.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s