Utslagen av en mage

Erdoderdo

Jag fick nåt slags gallanfall eller magkatarr-attack igår någon timme efter frukost. Var i parken med kidsen och fick gå hem. Det gjorde helt fruktansvärt ont, kallsvettig och stod på alla fyra. Värk i magmunnen, under revbenen precis. En och en halv timme varade det. Min svärmor var på väg hit med min Hälsingland-väska och tog med magmedicin, men det släppte precis innan de kom. Svärmor sa att min frukost: två kokta ägg, kaffe med mjölk och en rågkuse med kalkon var starkt för magen. Nu vågar jag inte dricka kaffe alls och funderar på någon slags Paleo-lik diet. Men utan ägg? Någon av er som har såna här magproblem?En kompis till mig hamnade på sjukhus efter att ha ätit en gigantisk schnitzel en gång.

Annonser

4 reaktioner på ”Utslagen av en mage

    1. Jag drack en dubbel espresso i en capuchino på väg till lekparken, efter frukost. Misstänker att det var den… Jag blir tokig utan mitt kaffe! Nu drog jag preci på en liten kanna, första efter detta. Håll tummarna. Alkohol dricker jag sällan. Jag älskar ju min Mocca Master!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s