Solpaus

Erdoderdo

Ines sover i vagnen. Alma leker i sandlådan med sin nya häst Glitter Rapunzel (det vackraste namnet) Alma Fröberg. Jag har lättat på kjolen (!) och solar benen för första gången på mycket länge. Har länge haft svårt att visa hud, och efter benbrott med tjugo stygn blev det inte lättare. Känner mig avklädd i t-shirt utan sjal om jag säger så. Trygg med kläder. Idag har jag molvärk mellan lungorna men inte fysiskt utan på grund av trassel på hemmafronten, samlivet som vi har sen tio år. Inte ofta nuförtiden så när det är något så är det på riktigt. Det är inte lätt att vara två ibland, få ihop allt.

20120720-143953.jpg

Annonser

2 reaktioner på ”Solpaus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s