Lördagsfrukost, pladder

Erdoderdo

Ines fick melon (orange – vad heter den?), banan och turkisk yoghurt till frukost. Liksom en hund tycker hon nästan bättre om att äta det som ramlat ned på golvet under stolen efteråt. Vi gick en timmes promenad i regnet nu på morgonen, köpte frukost på Ica Sjöstaden som öppnar 7 varje dag. Det tar lite mindre än 30 minuter att gå dit, så tur och retur är det precis lagom.

Just nu somnar Ines tidigt och vaknar tidigt (19-6.30), och Alma sent och vaknar sent (22.30-10 ungefär). Så barnen går om varandra, vilket är ganska skönt men kanske lite dumt. ”Ingen egentid” Fast med en fyraåring får man egentid, eller hur har ni det? Valde dock att spendera fredagkvällen med henne (mys!), vi kollade på film i sängen (Headweb) och käkade popcorn. Alma sa till sedan när hon vill sova och så la vi oss med hästen Rapunzel i stora sängen. 

Idag ska jag gå ut med en fin polare och kanske en till (hoppas). Vi brukar ha köttfest var tredje år ungefär, fast jag låtsasäter min köttbit eftersom jag inte är någon meatlover. Haha, jag minns plötsligt att de brukade ha ”herrkväll med tacos” på måndagar förr i världen och att jag då inte fick komma. HAHAHAHA! Det var det värsta. Tror att jag snackade mig in och pajade deras tradition där.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s