Mest lästa

Erdoderdo

Jag la till en widget för mest lästa inlägg men den stämmer inte enligt statistikverktyget. Det märker jag också av refererare och besökare som kommer till min blogg. En stor del handlar nämligen om detta fantastiska ting vi kvinnor har i snippan som heter cervix – alltså livmodertappen. Varje dag kommer det googlingar hit om den. Och om sammandragningar, om förkortning av livmoderhalsen, om prematura värkar och allt som har med risk för förtidsbörd att göra. Jag är ganska bra på det, efter två graviditeter med denna diagnos, och här är således denna bloggs mest läsa inlägg:

Lite mer om cervix.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s