Söndag, hängdag

Erdoderdo

Vi drog idag iväg och hängde på Almas förskolekompis innegård här i Sjöstan. En kompis som är född på samma dag som Alma. Som också har en lillasyster. Och två supersköna föräldrar som bjöd på mat och kaffe. Hur ofta händer det, att man kan hänga i par med dagispolares föräldrar och ha massor att prata om? Inte för mig iallafall. Sköna tränings-klättrings-utehistorier varvades mellan medling om leksakshästar och tröstning av skrubbade knän.

Sedan åt jag femton dumplings (!). Ett ställe i Sjöstan serverar 17 stycken för 70 kronor. Vi åt och drack hela familjen för 180 kronor. Otroligt i dessa trakter aka Lalaland.

Efter detta kom Sanna förbi och hakade på hem till oss. Fatta att vi har gångavstånd till varandra. Lovely. Som alltid när vi hänger pratar vi galet fort och mycket och har minst fem trådar i gång samtidigt. Och planerade lite projekt samtidigt som vi rastade djur och bytte blöjor.

Vilken grym helg!

20120722-214030.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s