Lördag, hängdag

Erdoderdo

Vaknade i Almas säng i morse. Låg och svettades där ihop med henne och hunden som smugit sig upp på natten. Trångt! Igår var jag ute en sväng och när jag kom hem vaknade Alma av mitt skrammel och jag somnade när jag stoppade om henne. Mysigt ändå, hela familjen sov till halv tio.

Jag träffade några killkompisar igår som jag alltid blir så otroligt glad av, och vi har känt varandra sedan 1996. Den ena, Jon, är en otroligt talangfull kompositör idag som skriver filmmusik (Snabba cash I och II bla). Jon som när vi lärde känna varandra var DJ på en söndagsklubb på WC här i Sthlm. Så himla glad att världen får ta del av hans musik idag. Det var Jon som gifte sig härom helgen.

Att en av de andra fina är en av världens bästa regissörer som folk sliter och drar i på andra sidan Atlanten spelar ingen roll när vi garvar åt saker tillsammans. Mer än att jag blir så otroligt inspirerad av att träffa de här, mina äldsta och finaste vänner som är så otroligt duktiga på det de gör. Vi hängde i kvällssolen på en balkong högst upp i ett Hornstull-hus.

Vi åt mat sedan på Barbro, ett litet hak i Hornstull med någon slags fine dining asiatiskt med olika sake-sorter till de små rätterna. Koriander, nötter, lime, chili, sashimi och andra smaker i munnen, fint. Sedan en sväng till Strand innan den här mammans ögon stod i kors och jag åkte hem med tuben. Kärlek.

20120722-212806.jpg

Annonser

5 reaktioner på ”Lördag, hängdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s