Ett minipass

Erdoderdo

20120723-131921.jpg
Idag testade jag ett nytt upplägg. Det gäller att överraska kroppen och variera sina upplägg. En minuts arbete och 30 sekunder vila med två övningar på varje minut (30/30/30). Tio rundor, det vill säga alla övningar två gånger.

Jag gjorde:

 • Svingar 16 kg KB+ armhävningar
 • Deadlift highpull 16 kg KB + burpees
 • Utfall bakåt med 16kg KB + facepulls med gummiband
 • Stående – knästående – stående med 16kg KB + benindrag i planka på pilatesboll
 • Stående enarmsrodd + air squat

Efteråt gjorde jag olika variationer på plankor i fem minuter:

 • Med benindrag (knee to elbow?) på pilatesboll
 • Sidoplankor
 • Vandrande planka
 • Planka med rodd

20 minuter – klart!

Ett ganska lätt pass där jag försökte ha hög intensitet på alla övningar. Lite för mycket vila och korta intervaller känner jag såhär i efterhand. men ändå skönt och kanske det finns ork (om tid ges) för löpning ikväll. Men tränar man en liten skvätt såhär hemma var och varannan dag så svär jag på att man kommer i fin form. Svetten droppade på mig och helgens sista synder rann av.

Här är mina hatövningar när det gäller hemmaträning, som jag härmed befäster att jag måste bli bättre på:

 • Sidoplankor
 • Plankor öht
 • Dips
 • Höga kickar (kissande hunden)
 • Stretch för knäböj/ljumskar/insida – sitta på huk, kroppen upp rak och klyva golvet – ut med knäna.

Hate it – behöver det! Kram så länge!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s