Löpning på kvällen

Träning

20120724-132258.jpg
Så jag gav mig ut igår på en löptur, ganska sent framåt tio. Hade med mig hunden annars vågar jag inte så sent. Hon är tio år och världens snällaste, men för en främling ser hon ut som en kamphund och kanske inger lite respekt.

Jag undrar om jag gasade på för mycket i början, om man ska värma upp med jogg en km eller två före man kör själva passet? Vid 3,5 km fick jag sådant jobbigt håll att jag fick avbryta. Sjukt irriterande! Detta är ett problem för mig, jag får ganska ofta håll. Tror det beror på för lite mat före pass, eller dålig andning. Stort morr på det. Någon som vet eller har några tips om håll – eller hur man tränar andning? Gick hem två kilometer sedan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s