Walking

Erdoderdo

20120726-101812.jpg
Jag har förresten glömt att säga att Ines börjat gå! Eller som Alma kallar henne: Niffi, Nifti, Niffelin (?). I förrgår gick hon åtta steg så här händer det grejer i rasande tempo. Ord däremot, är inget hon prioriterar. Ba och Ma och Da säger hon. Räcker så. Öronläkaren har också sagt att talet kan bli sent på grund av öronbesvären och hörseln. Sömnen är katastrof. Katastrof. Inatt vaknade hon väl runt åtta gånger. Gråta, dricka lite (…), nappen, vända sig, sätta sig. Det kan bli bättre när hon får rör i öronen och trycket där minskar. Men jag befarar att hon på ett års tid kommit in i ett dåligt sömnmönster svårt att bryta, och misstänker att hon kommer börja sova hela nätter vid tre år som Alma. Men mirakel har ju skett så vi får se. Fart är det på henne i alla fall. Alla selar vi klippte bort med Alma behövs nu. I matstolar och definitivt i vagnen. Hon klättrar upp och in i diskmaskinen, upp i sängen (…), ner för trappor, över foam rollern, ställer sig PÅ tevebänken och balanserar. Lilla dåren. Vardagsmotionen behöver jag inte oroa mig för att inte få in. Snart börjar hon nog springa. Fifan. Lilla korv.

20120726-102825.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s